Afdeling Noord-Holland

Welkom op de pagina van de afdeling Noord-Holland. We bestaan sinds 1 februari 2015. Op die dag vond onze eerste afdelingsvergadering plaats en is het bestuur gekozen:

Jurgen Suurmeijer - voorzitter
Rita Holtslag - secretaris
Dreas van Donselaar - penningmeester
Sandra Schoenmakers - algemeen bestuurslid
Jaap Hollebeek - algemeen bestuurslid

In Noord-Holland gebeurt veel. En er moet heel veel voor dieren, natuur en milieu worden gedaan. Om op zoveel mogelijk plaatsen vertegenwoordigd te zijn, werken we met lokale en regionale werkgroepen. Er zijn er nu vier: Alkmaar en omstreken, Amsterdam, Haarlem en omstreken en Zaanstreek. In verkiezingstijd zijn de werkgroepen actief met campagne voeren, daarbuiten organiseren zij met regelmaat evenementen om de Partij voor de Dieren nog meer stem te geven, zoals filmvertoningen, flyeracties en lezingen. Daarnaast zorgen bestuur en werkgroepen voor ondersteuning van onze volksvertegenwoordigers in de gemeenteraad van Amsterdam, de Provinciale Staten van Noord-Holland, het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Hoogheemraadschap Rijnland.

Wil u meer over ons weten? Of actief worden bij een van de werkgroepen of in uw eigen woonplaats? Neem dan contact met ons op via noordholland@partijvoordedieren.nl. of met de werkgroep bij u in de buurt.