Afdeling Zuid-Holland

Welkom bij Afdeling Zuid-Holland van de Partij voor de Dieren!

De afdeling Zuid-Holland met een gekozen provinciaal bestuur bestaat sinds 26 juni 2011. Het is een  actieve afdeling, die campagnes voert voor verkiezingen, zowel landelijk als gemeentelijk, voor de provincie, waterschappen en het Europese Parlement. Daarnaast brengen we met diverse acties de grondbeginselen, visie en doelstellingen van de partij onder de aandacht van burgers in onze provincie. Met dank aan alle actieve leden!  Eenmaal per jaar organiseren we een provinciaal congres waarvoor alle leden in Zuid-Holland uitgenodigd worden.

In Zuid-Holland hebben we momenteel vijf gemeenteraadsleden, in Den Haag, in Leiden en sinds maart 2014 ook in Rotterdam, Pijnacker-Nootdorp en in Gouda. Ook hebben we twee Statenleden in de Provinciale Staten van Zuid-Holland en vier vertegenwoordigers in twee Waterschappen, te weten het Hoogheemraadschap van Delfland en het Hoogheemraadschap van Rijnland.

We zijn er trots op dat we inmiddels zes actieve werkgroepen hebben. Dat zijn Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Pijnacker-Nootdorp en Rotterdam.

Wilt u ook actief worden bij onze afdeling? Dat kan en wij kunnen uw hulp vaak goed gebruiken!

Hoe kunt u actief zijn? Dat kan op diverse manieren. U bepaalt zelf aan welke werkzaamheden u mee wilt doen. Bent u enthousiast en wilt u meedoen? Stuur dan een email ter attentie van Hanke Hoogerwerf via zuidholland@partijvoordedieren.nl of via de onderstaande contactgegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zien u graag bij een van onze activiteiten!

Ruud van der Velden, voorzitter afdeling Zuid-Holland

Contactgegevens afdeling Zuid-Holland:
E-mail: zuidholland@partijvoordedieren.nl
Telefoonnummer: 010- 8421318 (Ruud van der Velden)

Post-adres:
Partij voor de Dieren afdeling Zuid-Holland
Maaswijkstraat 15
2586 CA Den Haag