Welkom bij de werkgroep Leeuwarden!

De werkgroep Leeuwarden is sinds 2013 actief en opgericht door o.a. Janet Visser. Zij hebben destijds actie gevoerd tegen lokaal gebruik en verkoop van onkruidbestrijders met glyfosaat, tegen de ontgroening van Leeuwarden en tegen het ontvangst nemen van een kievietsei door de burgermeester. De groep is klein gestart en gedeeltelijk uitgestroomd naar afdeling Fryslân en de Provinciale Staten.

Er zijn nieuwe enthousiaste, jonge en actieve leden die deze weg verder bewandelen. In 2016 is de werkgroep Leeuwarden dan ook een nieuw leven ingeblazen.  Zo hebben wij succesvol een stille demonstratie gevoerd bij het Provinciehuis in Leeuwarden tegen het afschieten van 200.000 ganzen en hiermee Animal Rights België en Nederland gehaald. Dit jaar doen wij voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Ons bestuur bestaat uit:

Manou Sijtsma (voorzitter);
Sandra Kemper (secretaris);
Gregor Vos (algemeen bestuurslid);
Tamara Kloosterman (algemeen bestuurslid).

22 november 2017: Gemeenteraadsverkiezingen Leeuwarden
Op woensdag 22 november neemt de Partij voor de Dieren deel aan de vervroegde gemeenteraadsverkiezingen in Leeuwarden. 

Lees hier het verkiezingsprogramma.

Word actief
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die mee willen helpen om een nieuw geluid te laten horen binnen de gemeente. Je kan ons volgen op: https://www.facebook.com/PvdDLeeuwarden/ Heb je vragen of doe je mee? Stuur dan een e-mail naar: leeuwarden@partijvoordedieren.nl